Sund krop og slank silhuet

12 ugers transformerende trin for trin forløb til at opnå mere energi og overskud, en sundere og stærkere krop og varigt vægttab uden restriktioner

NÆSTE FORLØB STARTER DEN 16 JANUAR

Kender du til at have svært ved at:

➤  Tabe dig og/eller holde fast i vægttabet

➤  Holde fast i dine gode intentioner om at leve sundere og have svært ved at sige nej

  Trylle energien og overskuddet frem i hverdagen

  At kunne finde lysten og tiden til at prioritere dig selv

  Fastholde motivationen især når resultaterne går langsomt eller udebliver

 

Så kan du sikkert også nikke genkendende til at:

➤  Have humørsvingninger, appelsinhud og andre kropslige ubalancer 

  Blive ked af dit eget spejlbillede og at tøjet strammer de forkerte steder

  Være træt af at gå på kur efter kur og ikke finde en god balance i at leve sundt

  Være socialt udfordret pga. din krop, eventuelt også i dit parforhold

  Spise på følelser og samtidig blive ked af det når det sker

➤  Blive irriteret og opgivende, og slår dig selv oven i hovedet når du mister kontrollen

Lad mig hjælpe dig til at strutte af sundhed, glæde og føle dig sexet

 

➤ Trin for trin guider jeg dig til at skabe en sund livsstil både på det fysiske såvel som det mentale plan.

➤  Jeg lærer dig – helt enkelt – hvordan du opnår både et liv i balance og en krop du holder af, uden kontrol og afsavn, men med nydelse og omsorg for dig selv.

➤  Jeg giver dig mange af de livsforandrende metoder, jeg har samlet via min 25 års faglige virke, der er gennemtestet på over 1000 kvinder, jeg har hjulpet til at nå deres mål.

➤  Du får indsigt i, hvorfor du tidligere ikke er lykkedes – og simple strategier til, hvordan du fremover kan skabe nye støttende vaner.

➤ Jeg hjælper dig til at finde motivationen og holde fast. 

 

Er du klar til en version 2.0 af dig ?

På dette forløb får du bl.a. :

Forståelse for de anti-inflammatoriske kostprincipper og hvordan disse er blodsukker – og hormonstabiliserende, styrker dit immunforsvar, optimerer din energi samt forebygger livsstilssygdomme. 

Indblik i de mange (ofte oversete) parametre der medvirker til ubalancer i kroppen, samt hvordan du vender den negative spiral, og får din krop til, at igen at blive en medspiller.

Læring om dit indre miljø, herunder bl.a. tarmfloraen og hormonbalancen samt hvordan dette påvirker din kropsform og hvordan du kommer af med muffintop, ridebukselår eller mavefedtet.

Konkrete strategier til at ændre vaner i små overskuelige trin, så du kan fastholde motivationen. Du vil lære, hvordan du bliver mere målrettet, viljefast og tager kontrollen tilbage.

Redskaber til at navigere i hverdagens fristelser, stoppe dine selvsaboterende mønstre og skabe nye støttende selvkærlige tilvalg.

Et unikt forløb, hvor du kommer til at arbejde og udvikle dig på tre planer; det fysiske, følelsesmæssige og det mentale plan.

Lone Tobiasen

Det der var rigtig godt ved forløbet var Heidis motivation. Helt “nede på jorden” kommunikation, videoer, kommentarer, opbakning. De ekstra videoer “Live Q and A” var også super godt og at jeg har tilgang til materialet resten af livet så “no rush”.

Det allerbedste, ved forløbet var den dybdegående viden om vaner, tanker og mønstre, især redskaberne til at få fokus væk fra mine indre negative tanke-spiraler. Desuden har de forskellige opgaver gjort det muligt for mig at komme nærmere mine mål. Jeg blev især inspireret af “2 minutters reglen”

Jeg har lært at acceptere, at ting tager tid, især når vi taler ændringer, der skal vare hele mit liv. Noget der også var et godt råd for mig var “alt er tilladt” , har oplevet mange gange, at ordet “synde” eller “usundt” ikke gør noget godt for mig.

Charlotte tegen

Den største forandring dette forløb skabte mig, var den lille ting som at få fokus på at være målrettet og viljefast og så samtidig sige ok til at nyde øjeblikke, hvor forkælelse er i centrum. Mit mindset er anderledes positiv, og det har en fed virkning på både krop og sjæl.

Og det allervigtigste jeg lærte var at tage styringen, skabe bevidsthed gennem registrering og opmærksomhed på, hvordan jeg lever mit liv.

Og så vil jeg sige, det at forløbet kørte online var vildt fedt, fordi det gjorde at jeg følte mig forpligtet, samtidig med jeg selv kunne styre, hvornår og hvordan jeg griber det hele an. Så er det også fedt at kunne få lov til at være privat og samtidig have muligheden for at spørge og sparre i facebookgruppen.

Kirsten Sørensen

Jeg lærte at tag et skridt ad gangen. Jeg begyndte at prioritere mig selv. Jeg begyndte at tage ansvar for min egen sundhed. Det handlede i meget høj grad om mit mindset, og da jeg først blev bevidst om det, begyndte det at rykke.

Efterhånden fik jeg overskud til at planlægge mine måltider og ikke mindst at forberede dem. Jeg er begyndt at mærke efter – er helt anderledes bevidst om, hvad jeg har behov for, og hvad jeg faktisk ikke har behov for.

Heidi er rigtig god til at inspirere, til at få dig til at holde fast . Hun øser af sin viden og mange års erfaring, og så er hun en gudsbenådet formidler. Heidi formår at give dig det spark, som du har brug for netop i øjeblikket.

Med forløbet følger der en veludbygget værktøjskasse, som virkelig er guld værd.

Forløbet er for dig der:

➤  Drømmer om at være sund, slank og samtidig få balancen tilbage i livet

  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

➤  Har brug for simple strukturer, der giver overblik over, hvor du skal sætte ind

➤  Helst vil kunne tage en ting ad gangen og gøre det i dit eget tempo

➤  Er ekspert i at være der for andre, men nemt kommer til at glemme dig selv

➤  Er klar til at arbejde med dig selv både på det fysiologiske, følelsesmæssige og mentale plan

Forløbet er for dig, der er træt af slankekure og yoyovægt og som er klar til en varig livsstilsændring

Sund krop og slank silhuet forløbet er IKKE for dig:

  • Der vil have et quickfix
  • Der vil have en fast kostplan
  • Som ikke vil arbejde med dig selv på et mere personligt niveau
  • Som tror, at vægttab kun handler om sultekure og hård træning
  • Som har brug for tæt sparring og ikke kan arbejde selvstændigt

Forløbet er bygget op således:

Forløbet varer i 12 uger. Forstået således, at du har adgang til mig og min sparring i de 12 uger. Men ingen stress, for du har adgang til alt materialet til evig tid og kan altså gense det igen og igen og tage det i dit tempo samt gå mere i dybden, hvor du har brug for det.

Materialet er primært bygget op af videoer samt lydfiler, og sekundært er der supplerende materiale i form af manualer i pdf form. Det gør det tidsbesparende for dig, da du i princippet kan have “mig i ørerne” og blive klogere samtidig med, at du gør rent.

Vi starter ved fundamentet og ligesom et løg kan du lag lag for komme dybere ind til kernen, hvor du så, ud fra dit behov, kan sætte ind præcist der, hvor det er nødvendigt.  

Der er stor forskel på, hvad der sker inde i kroppen, da der er forskel på hvor god en balance – både fysisk, mentalt samt følelsesmæssigt mennesker er i. Derfor kan man heller ikke give den samme plan til alle og forvente samme resultat. Lige præcis derfor er dette forløb også sammensat således, at vi tager udgangspunkt i mange forskellige parametre, der har indflydelse på din sundhed og dit vægttab.

Vi kigger selvfølgelig på kosten, som vil være med udgangspunkt i de anti-inflammatoriske kostprincipper. Du får en simpel tallerkenmodel, som gør det let for dig at spise sundt og kaloriefattigt – uden du behøves at veje maden eller tælle kalorier. 

Dit daglige aktivitetsniveau er også vigtigt, og du vil lære både, hvordan du kan bevæge dig mere i dagligdagen, du får indblik i energi-intelligent bevægelse samt masser af forskellige træningsprogrammer, du kan træne, hvor som helst.

Vi dykker også ned i søvnen og ser på dit aktuelle stressniveau, da denne er en stor bremseklods for ethvert vægttab.

Du får viden om tanker og handlemønstre, og du vil lære strategier til at gå fra autopilot til beslutningstager, så du kan blive en “badd ass” vanebryder.

Vi ser også på opdagelse i dit indre miljø. Hvordan fungerer din tarmfunktion, hvad med din hormonbalance. Hvor sidder de genstridige kg, er det om maven, på lårene eller har du muffintoppe? Hvor fedtet sætter sig, hænger nemlig meget sammen med dine hormoner.

 

Når forløbet slutter, vil du have fået:

  Indsigt i de fundamentale ting, der skal være på plads, for at din krop kan komme i balance

  Viden om hvordan du skifter træthed, sukkertrang og andre ubalancer ud med en krop der strutter af sundhed 

  En stor værktøjskasse og en dybdegående trin for trin guide til at optimere dine fysiske og mentale ressourcer 

  En grundlæggende forståelse af dine egne handlemønstre samt dårlige vaner og redskaber til at ændre dem

Du vil altså gennem forløbet både blive i stand til at se, hvor det er du skal sætte ind, for at din krop kommer i balance, og du vil få den viden og de værktøjer, der skal til for at tage action på det. Samtidig vil du få den viden, der skal til, så du ikke kun vil genskabe balancen, men stå endnu stærkere end før.

 

 Kvinden bag Forløbet

Forløbet er udarbejdet af Heidi Kristine Møller, som i 25 år har arbejdet som coach og personlig træner for såvel topatleter samt den almindelige motionist. 

Heidi har selv gået vejen. Hun har været topkonkurrenceatlet med bl.a. en DM titel bag sig. Derudover har hun, på egen krop, mærket hvad det vil sige at have en krop i ubalance, både i form af at være stressramt og med en stofskiftesygdom i kølvandet.

Heidi har bl.a. en bachelor i idræt, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt NLP master og cert. coach uddannelser. 

Det er hendes mangeårige praktiske erfaring samt store faglige viden, alt sammen elementer hun udøser af og som giver dette forløb høj kvalitet.

Din investering til en sundere, slankere, sexet ny version af dig er:  

KUN 3.000 kr.

 

Du får de bedste redskaber, tips og tricks, jeg har samlet gennem 25 års erfaring, til en brøkdel af prisen.  

Og du har livsvarig adgang til materialet, så du kan gentage hvert trin igen og igen – så mange gange du har behov for det. Du tager et skridt ad gangen, så de gode vaner bliver integreret i din hverdag en efter en.  

Og vent – der er mere!

Du får nemlig også dette som bonus:

3 personlige coaching samtaler til en værdi af 4.500 kr.

Du både altså både et transformerende forløb, hvor du har adgang til materialet for evig tid og oveni får du 3 personlige coachingsamtaler med mig

Normalpris i alt 7.500 kr.

Du betaler kun 3.000 kr. for det hele 

Så snart du har betalt for forløbet, får du en mail med login til det lukkede forum og den lukkede facebookgruppe.

Alt dit materiale kommer til at ligge i det lukkede online forum. Husk du vil til evig tid have adgang til materialet, og du kan vende tilbage til de enkelte moduler så ofte, du vil.

I den lukkede facebookgruppe kan du udveksle erfaringer med alle de andre deltagere på forløbet. Det er også her jeg vil være til rådighed de første 12 uger, både til at støtte op, svare på spørgsmål og gå på med facebook live.